نوربرت مائو: آب های آشفته ما و مسیر رادیکال شدن
همانطور که ما با چالش حملات تروریستی مقابله می کنیم، اوگاندایی ها باید بدانند که چرا تروریست ها کاری را که انجام می دهند انجام می دهند و چگونه مردم عادی در شبکه های تروریستی استخدام می شوند. من قبلاً گفته ام و باز هم می گویم که تروریسم عوامل انگیزشی و جاذبه دارد. گروه های تروریستی کارهایی را که برای جذب نیرو انجام می دهند را عاشقانه می دانند. از سوی دیگر، ناامیدی هایی که نیروهای بالقوه در زندگی روزمره خود با آن مواجه هستند، آنها را به سمت هسته های تروریستی سوق می دهد. به عبارت دیگر، تروریست های جذب کننده در آب های آشفته ماهی می گیرند.
کسی که وزیر کشور، ژنرال دیوید موحوزی، اخیراً انگشت خود را بر روی اعصاب خامی گذاشته است که تروریسم را به حرکت در می آورد و آن را شکوفا می کند. وی گفت: وقت آن است که در منافع ملی تجدید نظر کنیم و آن را به جوانان القا کنیم. ما به عنوان یک طرف باید یک توافق پایه داشته باشیم، بنابراین حتی مقابله با تهدیدات تروریستی آسان تر خواهد بود. "خوب گفتید، ژنرال. جامعه قطبی شده ای که در آن مفهوم ایالات متحده در برابر آنها عادی شده باشد، زمینه مناسبی برای رشد و شکوفایی است. از ایدئولوژی های افراطی
برای شروع، دولت باید با این داستان دروغین مقابله کند که اسلام و تروریسم هر دو روی یک سکه یا دو انگشت روی یک دست هستند. محمود ممدانی در کتاب خود، مسلمان خوب، مسلمان بد، می گوید: «به ما گفته اند که گسلی از اسلام می گذرد، خطی که اسلام میانه رو به نام اسلام واقعی و اسلام سیاسی افراطی را از هم جدا می کند. به ما گفته می شود که تروریست های 11 سپتامبر فقط هواپیماها را ربودند. همچنین گفته می شود که اسلام را ربوده اند که به معنای اسلام واقعی است!... به بیان ساده، یک مسلمان خوب، یک مسلمان غرب گرا است و یک مسلمان بد، یک مسلمان ضد غرب است.»
من شنیده ام که مسلمانان در رسانه های اجتماعی نسبت به هدف قرار دادن مسلمانان ابراز ناراحتی می کنند. دو شکایت برجسته است. اولین مورد، تاخیر در محاکمه بازداشت شدگان به ظن ارتکاب حملات تروریستی است. مورد دوم گزارش هایی از کشته شدن مظنونان در حین مقاومت در برابر دستگیری یا فرار از اسارت است. اولین شکایت از بی کفایتی بی شرمانه کسانی که مسئول تعقیب مظنونین هستند صحبت می کند. مورد دوم مستلزم تحقیقات است زیرا این حوادث بیش از حد عادی شده و این ظن را ایجاد می کند که مظنونان به سبک اعدام کشته شده اند.
پس چگونه مردم رادیکال می شوند؟ فاتالی مقدم، استاد دانشگاه جورج تاون، مفهومی به نام پلکان تروریسم را برای توضیح رادیکالیسم ایجاد کرد. پروفسور مقدم با استفاده از تجربه خود به عنوان یک روانشناس استعاره ای از خانه ای ساخت که در آن همه ساکنان آن در طبقه همکف زندگی می کنند، اما کمتر و کمتر به طبقات بالاتر صعود می کنند. فقط بخش کوچکی به طبقه بالا صعود می کند.
در طبقه همکف افرادی هستند که احساس محرومیت و بی عدالتی می کنند. برخی از آنها احساس می کنند باید برای جبران خسارت اقدامی انجام دهند و بر همین اساس به طبقه اول بروند. در طبقه دوم کسانی هستند که نتوانستند سرنوشت خود را بهبود بخشند، ناامیدی خود را به دشمن منتقل کنند. طبقه سوم برای کسانی است که برای سختی خود با توضیحات اخلاقی سروکار دارند. این آنها را به طبقه چهارم می برد، جایی که استخدام واقعی برای سازمان های تروریستی انجام می شود. در طبقه پنجم، افراد استخدام شده برای غلبه بر هرگونه محدودیت و آماده شدن برای ارتکاب قتل آموزش می بینند. به گفته مقدم، «هنگامی که مردم از پلهها بالا میروند، انتخابهای کمتر و کمتری میبینند، در حالی که تنها نتیجه ممکن، نابودی دیگران، خود یا هر دو است».
مقدم برای طبقه بندی بازیگران نیز مدل هرمی ایجاد کرده است. در هسته اصلی، دلسوزانی هستند که از آرمان حمایت می کنند، اما رویکرد خشونت آمیز را نمی خرند. بالاتر از آنها حامیانی هستند که ابزار خشونت را می فهمند و توضیح می دهند. بالاتر از حامیان، فعالانی هستند که شبکه حمایت از خشونت را تشکیل می دهند. این فعالان همچنین افرادی بالقوه برای جذب در صفوف رادیکال ها هستند. در بالای هرم رادیکال هایی قرار دارند که ماموریت های خشونت آمیز انجام می دهند.
آیا داستانی در جامعه خود دارید یا نظری دارید که با ما به اشتراک بگذارید: برای ما ایمیلی به آدرس editorial@watchdoguganda.com ارسال کنید
[ad_2]