بهترین زمان مراجعه به متخصص روانشناسی چه زمانی است؟؟
تمام ما در مقطعی از زندگی حالت روحی مختلفی را تجربه میکنیم. این شرایط میتواند غم، شادی، استرس و .... باشد. در بعضی از این حالات به ما احساس ناخوشایندی دست میدهد که آن شرایط ممکن است به علت مشکلات شغلی و اقتصادی، از دست دادن عزیزی یا هر چیز دیگر باشد. در اکثر اوقات ما خود توانایی رفع آن مشکل را داریم و میتوانیم به حالت عادی باز گردیم. اما در بعضی اوقات فشار بر روی ما بالاست و ما باید با کسی صحبت کنیم و از آن مشاوره بگیریم. در این مقاله میخواهیم بدانیم که در چه زمانی باید به یک مشاور مراجعه کنیم.
در بعضی اوقات به انسان احساس پوچی و ناتوانی دست میدهد و در خروج از این حالت نیاز به کمک داریم یا در بعضی اوقات وقتی میخواهیم الگو زندگی خود را تغیر دهیم دچار مشکل میشویم. در این زمان است که نیاز به کمک داریم.
گاهی درک علائم این احساس بسیار واضح است اما در بعضی مواقع است که درک این مسئله سخت میشود و به بنبست میرسیم. حفظ سلامتی در کنار فشار روحی و روانی سخت نیست غیر ممکن است.
مشاوره چیه اصلا؟؟ مشاوره به زبان ساده یعنی هم سخن شدن برای رفع مشکل روحی یک فرد البته هر کسی از این کلمه یک نوع برداشت جداگانه ای دارد. شاید شنیدن این کلمه برای بعضی افراد ترسناک باشد چون در نگاه اول به این کلمه هر فردی یک تصویر ذهنی به ذهنش خطور میکند که در هر فرد متفاوت است اکثرا با شنیدن کلمه مشاوره و روانشناس؛ یک فرد دیوانه به ذهنشنان می آید که دارد توسط فردی درمان میشود این تصویر کاملا غلط است.
ما در بالا اشاره کردیم که در زمانی که علائمی در بدن و رفتار ما پدیدار میشود در آن زمان باید به مشاوره مراجعه کنیم. در ادامه به علامت ها اشاره میکنیم.
از این علائم میتوانیم به افت تحصیلی یا شغلی، ناتوانی در کنترل احساسات، مشکل اشتها و خواب، بی اهمیت بودن لذت هایی قدیمی و ....اشاره کنیم.
وقتی این علائم در ما بروز داد حتما باید به یک روانشناس حرفه ای و کار بلد مراجعه کنیم تا با سخن درمانی شما را درمان کند. بعضی ها با شنیدن کلمه درمان رعب و وحشت در دلشان جوانه میزند و باعث میشود که به دکتر مربوط مراجعه نکنند اما این کاملا اشتباه است و در صورت بروز این علائم حتما باید به یک پزشک روانشناس مراجعه کنید.