FDC به آژانس های امنیتی هشدار می دهد که مظنونان را با جرم انگاری مسلمانان نکشند
مجمع برای تغییر دموکراتیک (FDC) روند رو به رشد قتل مظنونان توسط پلیس و آژانس های امنیتی خواهرش را محکوم کرده است که به نوبه خود تحقیقات در مورد برخی جنایات مانند تروریسم را خراب می کند.
ابراهیم سموجو نگاندا، سخنگوی حزب، روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگاران در مقر FDC در ناجانانکومبی، گفت که قتل مظنونانی که به آنها دستبند زده شده بودند برای مقامات امنیتی بسیار عادی شده است. وی افزود که اظهارات استاندارد پلیس این است که مظنونان با کارکنان خود درگیر شده اند یا سعی در فرار داشته اند.
«شیخ محمد کیروو آخرین قربانی این ترور دولتی است. در حالی که به عنوان یک حزب نمی توانیم بی گناهی یا گناهکاری شیخ کیروو را تایید کنیم، ترور او را محکوم می کنیم زیرا این چیزی نیست که قانون اساسی ما پیش بینی کرده است. ماده 28 قانون اساسی اوگاندا پیشفرض میگیرد که هر مظنونی بیگناه است تا زمانی که جرمش ثابت شود یا مجرم شناخته شود. بنابراین، قتل شیخ کیروو به عنوان یک قتل فراقانونی شناخته می شود و کسانی که آن را مرتکب شده اند روزی شخصاً مسئول خواهند بود.
قانونگذار شهرداری کیرا افزود که ترور شیخ کیروو یک اقدام برنامه ریزی شده به نظر می رسد، زیرا همه مظنونان قبلی در سوء قصد به جنرال ادوارد کاتومبا وامالا توسط پلیس و ارتش در همان شرایط مشکوک کشته شده اند.
«ابتدا آنها را دستگیر کردند، دستبند زدند، چشم بند زدند، به اطراف راندند و سپس تیراندازی کردند... این عمدی است و به نظر می رسد سیاست جدید دولت موسوینی باشد. کسانی که کشته نشدند به طرز وحشیانه ای شکنجه شدند. موسوینی خجالت زده بیرون آمد تا این شکنجه را محکوم کند. با این حال، موسوینی اخیر ترور غیرقانونی شیخ کیروو را توجیه می کند. قانون اساسی ما، قانون جزا و قانون مبارزه با تروریسم مجازات شدیدی را برای قاتلان و تروریست ها در نظر گرفته است. چرا مدارک را به دادگاه ویژه ارائه نمی کنید، مظنونان را به اعدام محکوم نمی کنید و گواهی اعدام را امضا نمی کنید.»
Ssmujju همچنین ادعا می کند که آنها پلیس را به دستگیری کسی محکوم نمی کنند، اما قتل مظنونان این شک را ایجاد می کند که آیا آنها در وهله اول مجرم هستند یا خیر. وی توصیه کرد که چنین اقدامی غیرقابل قبول نیست و باید فورا متوقف شود.
در همین راستا، قانونگذار هشدار داد که اقدامی عمدی از سوی دستگاه های امنیتی برای جرم انگاری مسلمانان صورت گرفته است.
"آقای موسوینی همچنین باید در شناسایی مظنونان بسیار محتاط باشد. جامعه مسلمانان، به ویژه فرقه تبلیک، از این قتل های هدفمند و پروفایل ترس زیادی دارند. اکنون موسوینی به یک مفسر دین اسلام تبدیل شده است. او یک متخصص جدید است. در مورد مفاهیم مذهبی مانند جانا (بهشت). مساجد توسط موسوینی و امنیتی به عنوان مراکز رادیکالیزاسیون اعلام شده اند، ما می ترسیم که آنها شروع به حمله به مساجد در حالی که مسلمانان نماز می خوانند.
سموجو یادآور شد که پس از بمب گذاری در الشباب در لوگوگو در 11 ژوئیه 2010، مردم سومالیایی الاصل مورد تبعیض قرار گرفتند و بسیاری از سومالیایی ها صرفاً به دلیل سومالیایی بودن دستگیر شدند.
«در واقع، یک مصری که به عنوان غرفهدار در نمایشگاه سالانه UMA به اوگاندا آمده بود، سرانجام دستگیر شد، زیرا شبیه یک سومالیایی و در نتیجه یک تروریست به نظر میرسید. یورش به مساجد، دستگیری افرادی که در مدارس حضور می یابند و پلاکاردهایی را به عنوان مظنون معرفی می کنند، نوعی تبعیض است. سازمان امنیت باید در برخورد با این مشکل بسیار محتاط باشد.
او همچنین هشدار داد که مأموریت رئیس جمهور موسوینی از زمان جنگ آزادیبخش خود همواره افراطی کردن جامعه مسلمانان با استفاده از نام آنها بوده است.
«مرحوم سرتیپ را به خاطر دارید. رئیس علی، مرحوم شعبان بنطریزه و ژنرال سلیم صالح. همه دست اندرکاران این شورش ها از اسامی اسلامی استفاده می کردند. Museveni و Amama Mbabazi از نام قاسم برای دسترسی به پول برای تأمین مالی جنگ در لوور استفاده کردند.
آیا داستانی در جامعه خود دارید یا نظری دارید که با ما به اشتراک بگذارید: برای ما ایمیلی به آدرس editorial@watchdoguganda.com ارسال کنید
[ad_2]